Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

mandag 18. oktober 2010

kjoler i øst og vest

Lik fasong på denne som på den lyseblå til Eline i tidligere innlegg. Brun cord med stretch, og ermer i mønstret bomullsstoff. Denne fikk niesen min Bente til 6 -årsdagen.Den har forresten fått en lomme i samme stoff som ermene.




Den marineblå kjolen jeg har tatt bilde av før. Prøvd å ta actionbilde ;). Litt lettere å se fasongen da.
Den er omgjort nå, med lange ermer og hette. Fant ut at den ble kjekkere nå påvinterstid slik.

Rachel ville ha brun tunika med turkise ribber, halvlange ermer, og et hjerte bak. Jeg har ikke fått på hjertet enda, men det kommer.

Slik ble kjolen etter omsying

Bak, her er vises alvehetta. Har tegnet den selv. Først ble den veeldig stor, så jeg måtte krympe den litt. Har foret den med hvit velour. Ble fornøyd med kjolen nå.

In action-bilde av Rachel med tunikaen. Hun hadde barneselskap i går sammen med ei klassevenninne, og da var det klatring som aktivitet.



Et lite skrytebilde til slutt. Jeg fikk prøve klatring for første gang, i velourkjole og strømpebukse... Lekkert. Kom nesten til topps, men måtte gi meg. Jeg holdt i den grønne over høyre armen, men kom meg ikke videre.
 Ja, kjolene er anvendelige, det er sikkert ;)

Nå har jeg sløvet lenge nok i sofaen. Har redigert bloggen, lagt til nye blogger i sidebaren, og lagt inn bilder. Nå skal jeg spise lunsj, og så sy litt.

4 kommentarer:

  1. Vil tipse deg om nettsiden www.MiniMesse.no som er non-profitt, og ment å hjelpe deg til å arrangere egen messe, eller delta på andre sine messer.

    SvarSlett
  2. Så mye flott du har laget!
    De er jammen heldige de som er ditt gavesjikt!

    SvarSlett
  3. Fantastisk, Hanne! Ka æ føle kan beskrives med et ord; rimelig fantastisk!

    Ligger en utfordring til deg på bloggen min:) Feel free!

    SvarSlett
  4. Du er kjempeflink, Hanne!
    Gøy å se alt du har laget!

    SvarSlett