Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

torsdag 17. november 2011

Bestillingskjoler og endelig noe til meg selv

På Talgjedagen fikk jeg noen bestillinger på julekjoler. To av de er ferdige nå.
 De er i klar lilla, i str. 5 og 6 år. Håper de blir fornøyde :)
 Denne røde er til tantebarnet mitt, eller et av dem får jeg vel si, siden jeg har 27.. Hun er ei jente på 8 år, som fikk en blå variant av denne kjolen til bursdagen sin i oktober. Den satt som et skudd, og derfor ønsket mora en julekjolevariant av samme mønster. Syns den ble riktig så søt. Jenta har selv valgt stoff til hjerte. De røde sløyfene har jeg nettopp fått fra stoff og stil (fått og fått..). De passet perfekt til kjolen, og ga den et lite løft, syns jeg.
 Måtte ta noen innebilder også, da det er litt vanskelig å få fram de rette fargene.

 Endelig fikk jeg tid og lyst til å sy noe til meg selv. Jeg har hatt mønsteret til denne kjolen liggende en stund. Det er stoff og stil sitt. Da jeg fikk nye stoffer derfra på tirsdag, fikk jeg inspirasjon til å sy denne kjolen. Ble veldig fornøyd selv, den satt som et skudd, og jeg likte utrolig godt stoffene. Dongeristoffet er ganske tynt, men tykkere enn bomullschambreyen jeg har hatt tidligere. Likte så godt fargen i dongerien. Det er også litt stretch i det. Det blomstrete stoffet er bomullssateng, hvis jeg ikke husker feil, det er sort i bunn, med hvite blomster. Angrer på at jeg ikke kjøpte mer av begge stoffene, for det popper opp idèer om hva jeg kan sy av dem.. :)
Jeg forkortet mønsteret ca 3 cm, da jeg er litt liten. Nå rekker den rett over kneet, som er perfekt.

Jepp, det va tre dagers sykos. Nå venter en marineblå kjole på meg, som skal til Finnøy når den er ferdig. Og etterpå skal jeg kante en duk som skal være gevinst på basar en plass på strandalandet.. Og imellom der, må jeg lage brownies til å ha med på barnelag, og pølsegrateng, som jeg tenkte skulle være middagen i dag.. Så jauda, det blir visst nok å "potla" med i dag og, som vi sier i Ryfylke.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar