Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

onsdag 18. mai 2011

17. mai 2011

Au da! Dette innlegget skulle vært i familiebloggen. Jeg glemte at jeg var innlogget på denne. Ja, ja :) Jeg kunne kanskje flyttet det hvis jeg var flink nok på data, men det tror jeg ikke jeg orker å prøve på.

 Vi fikk en flott 17. mai i år også. Ungene koste seg. Vi fikk bra vær, selv om det var litt kaldt. Men det er det jo som regel på 17. mai, så det er vi vandt til.
 Putekrig var populært blant de større guttene. Stram line syntes Eline var kjekt. Hun sier hun klarte nesten over en gang.. Hun har ganske god kroppskontroll, så jeg tror henne. :)
 Noen portrettbilder må vi jo ha.. Daniel hadde avtalt med sine kompiser, at de skulle ha pilotbriller, dress og kul sveis. Dressen var for liten, så vi måtte ta en reserveløsning. Men han ble ikke så verst likevel :)
 På slutten av dagen var det tautrekking. Den ene halvdelen av Talgje mot den andre. Utvalgte sterke og mindre sterke folk bidro. Det var dessverre "feil" side som vant, tross iherdig innsats, som dere ser.. Ryktene sier at den andre sida juksa, det skal jeg ikke påstå, men når du ser hvem som drog her, kan en jo lure... ;)
 Godteposeløp for de minste, tradisjonen tro. Eline sprang for siste gang, neste år er hun for stor. Hun tok oppgaven alvorlig, og var førstemann.
 To flottte jenter i 17. maistemning!
 To flotte jenter til!
Litt skeptisk til putekrigen..

Etter tautrekkinga gikk jeg på kveldsvakt, og hadde en fin kveld der. De andre gikk på ny fest på kvelden. Alle var enige om at de hadde hatt en fin dag. Rachel var våken da jeg kom hjem, og kunne fortelle at hun hadde hatt 4 eller 5 iser.. Jeg hadde visst ingen, men litt annet godt ble det jo :)

Håper dere andre også hadde en fin dag!

Vil Gud ikkje vera bygningsmann, me fåfengt på huset byggja. Vil Gud ikkje verja by og land, kan vaktmann oss ikkje tryggja. Så vakta oss Gud så me kan bu i heimen med fred og hyggja.
                                                                                     Elias Blix

La oss ikke glemme det, at det er Gud som har gitt oss dette flotte landet. Det er ikke noen selvfølge at det er et fritt land, at det er nettopp vi som bor her, og at vi får ha det så godt. La Gud få æren!

1 kommentar: