Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

mandag 5. april 2010

hagedrømmer

I takt med at gradene kryper oppover og fuglene kommer fra varmere strøk, kommer hageinteressen krypende hos meg. Nå kribler det etter å sette i gang med diverse prosjekter. Kjøkkenhagen venter på meg, og bedene i hagen ser ikke akkurat så velstelte ut, så det er nok av ting å gjøre. Jeg venter bare på at hverdagene skal komme, da jeg er så gammeldags at jeg ikke jobber i hagen på søndager og helligdager :) Det har heller ikke vært altfor innbydende vær til å være i hagen i, og jeg har en regel som sier at det skal være koselig å jobbe i hagen.

Jeg har samlet noen bilder fra solfang.no, for å vise hva jeg planlegger og ønsker meg:) En kjekk nettbutikk for hageinteresserte.

Gulroten Samurai har jeg kjøpt, og er spent på om den blir som jeg håper. Den er rød utenpå, og rosa inni. Blir spennende å se.
Gulroten purple haze, trodde jeg at jeg bestilte, men så kom det en vanlig type i stedet. Får se om jeg bestiller på ny, eller finner i fysisk butikk. Hadde vært så spennende å prøvd.
Hvis jeg vinner i lotto, ønsker jeg meg et sånt drivhus! Det hadde vært noe det...


Denne erteblomsttypen har jeg sådd, og er spent på å se hvordan den blir. Må finne en god plass til den i hagen.


Disse fantastisk fine løvemunnene har jeg også sådd. Så flott med hvite!




Denne hvite solhatten sådde jeg for to år siden. Den kommer litt mer år for år. Gleder meg til den blir ei stor tue.





Denne stokkrosen falt jeg helt for. Appleblossom heter den. Har sådd den også, og den spirer som bare det. I tillegg står det at den frør seg selv, og det lover jo godt fremover. Kjempenydelig! Den blomstrer ikke før neste år, da det er en staude, det er det eneste minuset for en utålmodig sjel..



Som regel blir ikke alt som en håper på. Derfor har jeg lært meg til å ikke ha altfor høye forventninger. Ikke alltid jeg klarer å passe så godt på som jeg burde, eller kanskje vinden tok noe, eller ungene kom borti under lek. Slikt må man regne med. Prøving og feiling lærer man av..

Det blir nok mindre scrapping utover våren, men det dukker nok opp noe innimellom.
Så får vi nyte våren og alt som våkner til liv under visne blad og svart jord. Jeg synes det er like fascinerende hver gang.