Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

søndag 21. mars 2010

Ønskeliste

Mens guttene i heimen ser Viking - Brann, tenkte jeg at jeg kunne lage en liten ønskeliste. Jeg har handlestopp på scrappeting for tiden, da det er nok av andre ting å bruke pengene på. Men myse litt på nettet må jeg jo, for å se hva som finnes :) Her er noe av det jeg ønsker meg:

Disse blomstene fra Prima synes jeg er helt nydelige. Og så mange fine farger! Jeg oppdaget disse på LO-ene til "Asil". Hun har brukt mye av dem, og det forstår jeg godt. Disse fant jeg hos "papirgleder".
3ndy papir har kommet med ny sommerkolleksjon. De arka ser kjempefine ut. Jeg trenger også nye bokstaver, da de jeg har begynner å bli ganske amputert på a, e, n, r, s, t, bl.a. Irriterende når jeg skal skrive noe, så finner jeg ikke alle bokstavene jeg trenger. Disse jeg viser her er bare et lite utdrag av de jeg kunne tenkt meg. Får aldri nok thickers. Og så er det sommerfuglpunch. Den kunne jeg veldig gjerne tenkt meg til sommerens bilder og kort! Disse tingene fant jeg hos "papirloftet".


Jeg har scrappet full den tredje albumen min for en stund siden. Nå ligger LO-ene i ei bunke. Jeg kunne tenkt meg en med d-ring, både i 12 x 12 og i lettersize. Jeg har ennå ikke prøvd å scrappe i det formatet, men har lyst til å prøve, for å variere litt. Til slutt disse metallsommerfuglene - kjempesøte! Albumen fant jeg hos papirloftet og sommerfuglene hos papirgleder.
Ja, det var noe av ønskelisten. Kanskje har dere det også slik av og til - at lommeboken er for tynn til alt man kunne tenkt seg? Det er jo uendelige muligheter innen scrapping. Det er vel det som er minuset med denne hobbyen - alltid noe nytt å ønske seg, men så er det vel også det som gjør det så kjekt :)
For å se positivt på det, så bruker jeg av det jeg har, og får brukt opp en del rester. Deilig det også!

Ha en god før-påskeuke, eller hva jeg skal kalle den ;)

torsdag 18. mars 2010

Astrids blogcandy

Denne flotte candyen måtte jeg bare være med på. Masse flott! Det er Astrid
som feirer at bloggen hennes er 1 år.

søndag 14. mars 2010

Blogcandy

Se på denne flotte blogcandyen! Det er LillMi som feirer 10 000 besøkende i bloggen sin! Stikk en tur innom bloggen hennes og bli med du også. Man kan jo ikke gå glipp av sånne vinnersjangser ;)

onsdag 10. mars 2010

Marsbonus STM


Laget til marsbonusen til scrapping the music. Stikkordet var fugl. Vi skulle på en eller annen måte bli inspirert av det ordet. Jeg fant et ark fra DCWV med fugler.

mandag 8. mars 2010

TJSC - metallpynt

Jeg har ikke så mye metallpynt på denne, men håper den er godkjent til den utfordringen. Har brukt brads av metall, og den "bindersen" over bildet. Det var første gang vi var på sopptur nå i høst, og fant masse kantareller. Det var det eneste vi turde å plukke, de var så lett gjenkjennelige. (Å plukke i plastpose er vel ikke helt etter boken, men det funka det og;) )

Scrappehusets liftering

Jeg har liftet Hannas nydelige LO "Istid". Kanskje ikke så lett og se, men det var nå utgangspunktet hverfall.

Jeg har scrappet Rachel og pappaen som fisker krabber. Vi hadde en koselig søndag ettermiddag i fjæra på sensommeren.

Skissedilla #50


En kjempefin skisse hos skissedilla denne gangen også. Jeg fant frem disse bildene av Eline da hun var 3 år. Hun er så nusselig her. Så fort tiden går! Jeg har brukt akrylmaling på bobleplast, og stemplet med på bakgrunnen, og malt med på bølgepappen. Har også sprayet med brun glimmermist på kraftkartongen. Nå tror jeg at jeg har lagret bildet rett også ;)

mandag 1. mars 2010

Scrappehuset scrapp ordet #2 -farger

Lage til scrappehusets utfordring -å scrappe etter ordet farger. Jeg har to fargerike jenter, og ble inspirert av dem.

skissedilla #49


Jeg fikk scrappet litt i dag Her er mitt bidrag til skissedilla denne uken. Jeg har brukt AC sitt hus-papir, og et gammelt "telefonkatalogark" jeg har hatt kjempelenge. Har svertet kantene med koksgrå stempelpute. Pyntet med ei jente jeg har tatt fra et kort, og en primaranke. Har sprayet rosa glimmermist på det hvite arket.