Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

mandag 15. februar 2010

Scrapp i favorittstil

Scrappe til scrappehusets konkurranse "å scrappe i din favorittstil". Jeg tenkte at jeg ville scrappe i clusterstil, noe jeg føler jeg ofte ender opp med og synes er fint. Den ble vel også noe clean and simple. Bildet er tatt i romjulen, derfor noe julete farger og pynt på den. Ikke så lett å finne noe som passet til den knallrøde lua, men fikk nå brukt en blomst jeg har hatt i uendelige tider :)

Scrapp ordet "venner"


Jeg har prøvd meg på scrappehusets "srapp ordet", som har frist for innlevering i dag. Det er ordet "venner" vi skal bli inspirert på en eller annen måte av. Jeg ble inspirert til å scrappe bilde av mine to småsøstre, som tok bilde av seg selv i jula med mitt nye kamera. Det er bare to år mellom dem, noe som har bidratt til at de har vært mye sammen, og også nå i voksen alder er gode venner. Ser fargene ble litt dårlig gjengitt, men, men. Jeg har brukt webster pages sine juleark.