Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

lørdag 31. oktober 2009

blogcandy

Madam har en flott blogcandy for å feire over 10 000 besøkende i bloggen sin. Gratulerer så mye! Fristen for å delta er i morgen. Besøk bloggen hennes her: www.madamsscrappeliv.blogspot.com

fredag 30. oktober 2009

Skissedilla #31


Jeg fant noen fine bilder av min mann på loftet. De passa så godt til denne skissa. Litt humoristisk vri på teksten. Han var ikke så glad for den sjøl..;) Har brukt papir fra basic grays escimo kisses, en prima filtgren, som jeg har delt opp, en ugle fra DCWV, papiret bak bildene fra Jenni Bowlin, en gammel bokside, bølgepapp, skumgummitall fra AC, diverse annet..

søndag 25. oktober 2009

Skissedilla # 30


En LO i siste liten til skissedillas skisse nr 30. Ble litt skygger på den, da jeg måtte skru opp spottene for å få nok lys.

lørdag 24. oktober 2009

Nyter livet på rattkjelken (rund bonusutfordring STM)

En LO til scrapping the musics bonusutfordring, å scrappe med runde former. Har brukt basic grays papirer, escimo kisses, de lyseblå bokstavene er også derfra.

Vakkert med glade barn (scrappehuset)


Mitt bidrag til scrappehusets utfordring om å scrappe monokromatisk med tema vakkert/skjønnhet. Har brukt ark fra Basic grays escimo kisses, bokstaver fra basic gray og webster pages. HJerte fra Heidi grace. Har sprutet rosa maling på hvit Bazzill til bakgrunn.

tirsdag 20. oktober 2009

burde ikke- bonusutfordring til STM

Her er min burde ikke - ting. Jeg biter negler. Ikke spesielt delikat, og ikke kvinnelig, men sånn er det. Så da måtte det med i jeg burde ikke - utfordringen.

lørdag 17. oktober 2009

Prima picks

Nydelige nyheter hos prima. Se www.prima.typepad.com for å se hvordan de har brukt noen av produktene, og masse annet fint.

Eline on dolphinshow (Thats just so cute, gjenbruk)

Her er mitt bidrag til gjenbruksutfordringa til thats just so cute. Av gjenbruk har jeg brukt bølgepapp fra en bokpakke jeg nettopp fikk, silkepapir, tag fra b-young, kakeserviett (riktignok ubrukt;)), og en hyssing fra en annen tag, knapper og en 1liresseddel fra Tyrkia. Tror det var alt.

mandag 12. oktober 2009

I gode venners lag (STM)

Et litt bulkete bidrag til scrapping the musics utfordring. Sang #20 Skyfri himmel av Bjørn Eidsvåg. Jeg har brukt ordene "i gode venners lag". Arket ble som sagt litt bulkete av malingen, men satser på det ser bedre ut når jeg får lagt den i album. Har brukt kraft kartong, malt med akrylmaling, to biter oransje bølgepapp, også malt. En primaranke, bånd fra papirloftet, bokstaver fra AC og scenic route, rubons fra fancy pants, og fugl fra DCWV.

Rachel hos fotografen (skissedilla #29)

Slik ble resultatet, da jeg scrappet etter skissedillas skisse nr 29. Bildene er tatt hos KR foto på Hinna i Stavanger i 2003. Kjekt å få brukt noen av fotografbildene, som bare blir stående i bokhylla for seg selv:)

Jeg har brukt brun bazzill, mønsterark fra Webster pages, papirloftet blomster, løkkebokstaver fra Webster pages, skumgummibokstaver fra AC, de svarte fra Jenni Bowlin. Sydd attersting, tror jeg det heter over bildene, og noen sting under. Ellers en bit bølgepapp fra en bokpakke jeg fikk i dag, blå halvperler og blader.

fredag 9. oktober 2009

blogcandy

Scrapping the music på norsk feirer at de har over 60 000 besøkende på bloggen sin. STM er en utfordringsblogg som i hovedsak bruker sanger i utfordringene sine, som vi skal scrappe etter. I tillegg har de ekstra utfordringer innimellom. Veldig kjekt! Jeg er blitt avhengig:) Har du ikke vært der inne ennå, så ta en kikk. http://scrappingthemusic-norge.blogspot.com

Min favorittsang, hmm, ikke så lett.. Jeg tror det må bli "alt du vil ha" av Bjørn Eidsvåg, en av mange fine norske sanger.

torsdag 8. oktober 2009

scrappehusets utfordring, monokromatisk


Mitt bidrag til scrappehusets utfordring i å scrappe i monokromatisk stil. Dvs at alt skal gå i samme farge, og gjerne en farge som går igjen i bildet. Så da var det bare å rote frem alt det jeg hadde av rødt, og lage en lo av det :) Første gang jeg har prøvd denne stilen. Var kjekt, men litt vanskelig å finne pynt og tilbehør i samme farge.
Fristen for utfordringen går ikke ut før 31.okt, så bare heng deg på:)

mandag 5. oktober 2009

solstrålene våre (skissedilla)

Mitt bidrag til skissedillas utfordring. Jeg har brukt DCWV ark (igjen). Rubons ord fra fancypants, chipboard fra DCWV.

torsdag 1. oktober 2009

I uhyrets gap (scrappehuset)


Mitt bidrag til scrappehusets utfordring, å scrappe i clusterstil, som går ut i dag. Har brukt ark og chipboardpynt fra DCWV, blå og kremhvit bazzill, prima filtgren, AC alfabeter, svertet kantene med brun stempelpute. Har klippet ut noen av figurene fra det ene mønsterarket.