Velkommen til bloggen min! Her legger jeg ut mye av det jeg lager på fritiden. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig. Skulle noe av det jeg lager være av interesse, er det bare å ta kontakt på mail: hanne.sele@norgespost.no

onsdag 30. september 2009

Takk (scrappemania)


Mitt bidrag til scrappemanias siste utfordring , som går ut i dag. Et lite ord, "takk". Så da ville jeg nytte anledningen til å takke min kjære mann, som jeg er veldig glad i, og som er min beste venn:) Jeg har brukt kremfarget bazzill, et scenic route ark, og orange bølgepapp. Blomsterranken er klippet ut fra et Jenni Bowlin-ark.Orange bokstaver fra AC.

Dåpsbarnet (veckans skiss, 40)

Har scrappet etter en skisse på en svensk utfordringsblogg, Veckans skiss. Det er norske Vibeke som har laget skissen. Bildet er av min mann og hans bestemor på dåpsdagen. Jeg har brukt ark fra DCWV, en blonde, diverse blomster og blad, og bokstaver, chipboardpynt fra DCWV. Raspet kantene, og sprayet brun glimmermist ovenfor bildet.

mandag 28. september 2009

På ustø føtter


Mitt bidrag til scrapping the musics utfordring. Sangen steg av DDE skulle brukes. Eline hadde sine første famlende "steg" på ski i vinter. Synes disse bildene er så fine, med storesøster som støtter på siden, og Eline med våt bak etter å ha falt x antall ganger, men likevel strever seg bortover:)
Har brukt blå bazzill bak, hvit bazzill dots, punchet med Martha Stewart punch. Malt med akrylmaling her og der. Fikk brukt noen rester av sassafraslass ark. Diverse blomster, pompom bånd, et hjerte fra et barnesmykke som var røket, diverse bokstaver.

lørdag 26. september 2009

scrapping the music - klisj og klæsj

STM sin utfordring klisj og klæsj, går ut på at man skal lage sin egen bakgrunn, ved å bruke f eks maling, gesso og glimmermist. Her har jeg brukt brun glimmermist, og lagt en chipboardfugl fra Jenni Bowlin som maske. Har ellers brukt bazzill og papirer fra october afternoon. Diverse blomster, blonde, brads, pilekvister. rubons og journalinglapp fra oa. Sydd med turkis og hvit trå rundt det hele.









fredag 25. september 2009

scrappehusets utfordring

Jeg har scrappet en side til scrappehusets utfordring om å scrappe i en stil som kalles cluster. Alt pynt og bilder skal samles i en klynge. I tillegg skulle det være i friske sommerfarger, og om en av sansene. Håper jeg har truffet med min tekst og med bare en frisk farge:) Det ble en enkel side, nesten uten mønsterpapir, og med selvlagede blomster. Har brukt bazzill i en nesten hvit farge (vanilla?), Turkis bazzill, beige bazzill dots, sjøgrønn vellum, og rutepair fra scenic route. De store bokstavklistremerkene er også fra scenic route. Har ellers rufset alle kantene, og pusset kantene på bildene. Bildet av lo-en ble litt uklart, jeg er ikke fornøyd med kameraet vårt, og et nytt står høyt på ønskelisten..

blogcandy


http://kortgleder.blogspot.com har en blogcandy gående.De feirer hjemme alene fest.Heng deg på, og vær med i trekningen på denne kjekke pakken:) Fristen for å være med er søndag 27.09.

mandag 21. september 2009

scrapping the music - helgebonus


Mitt bidrag til stm -på norsk. Det skulle handle om høst på et eller annet vis, og ordet høst skulle være med i tittelen. Jeg har brukt DCWV mønsterark og diverse bazzill. Chipboardpynten er også fra DCWV. Blonde fra papirgleder, oransje og brune thickers fra AC. Svertet kantene med brun stempelpute. Bildet er fra en tur i dyreparken i Kristiansand. Alle aktiviteter var stengt for vinteren, men vi kunne gå rundt og se på dyrene. Fikk en helt annen ro over det, enn om vi skulle gått midt i sesongen. Kan anbefales!

søndag 13. september 2009

Sukkersøtt # 52



Her er mitt bidrag til sukkersøtts utfordring #52. Oppgaven var å lage et kort med tilhærende kort eller 2 tags i temaet jul. Jeg brukte av det jeg hadde liggende, noe som ikke var så veldig mye.. Alt er fra melissa frances, serien fra i fjor. I tillegg har jeg brukt glansbilder og gammel bokside, bokstaver fra webster pages, glitterlim, stempelswirler i brunt, glimmermist, pearl, og brun stempelpute rundt alle kanter.


Innsiden av kortet.




Baksiden.




Tagsene på fremsiden.


















Baksiden av tagsene.

onsdag 9. september 2009

Skissedilla #24

Her er mitt bidrag til skissedillas utfordring nr 24. En flott skisse. Bakgrunnsarket er fra making memories, det rosa med roser fra melissa frances. Det siste husker jeg ikke. Den store burgunderrøde blomsten er fra ladybugandfriends, de andre fra papirloftet. Skumgummibokstavene er fra american crafts, de små fra mylittleshoebox. Perlene, bradsen og charmsen er fra kort og godt.

søndag 6. september 2009

Ny utfordringsblogg


Den nye utfordringsbloggen heter http://thatsjustsocute.blogspot.com. Høres veldig kjekt ut. Skal se om jeg ikke får vært med på noen utfordringer der etter hvert.